divendres, 25 d’abril del 2014

¿On he aparcat el cotxe?


No us ha passat mai de no recordar-vos d'on heu aparcat el cotxe?

Si voleu evitar donar voltes per tot el barri per trobar-lo, existeix una aplicació per telèfons mòbils Android que us pot ajudar.

L'aplicació es diu Car Compass i ens permet trobar el nostre cotxe


L'avantatge d'aquesta aplicació respecte a altres similars, és que podem configurar que enregistri la ubicació del cotxe automaticament si disposem d'un dispositiu mans lliures Bluetooh instal·lat al cotxe.


Per configurar-ho he d'anar al menú d'opcions i selccionar "Bluethoth".


Tot seguit apareixerà la llista de dispositius Bluetoth vinculats al nostre telefon, en el nostre cas un mans lliures i un ordinador. Seleccionem el dispositiu mans lliures.

El proper cop que aparquem el cotxe, quan l'aplicació detecti que s'ha perdut la connexió Bluetoth, començarà a registrar la ubicació. Hem d'anar en compte que als aparcaments subterranis, no pot enregistrar la posició amb precisió, i de vegades pot fallar l'enregistrament, cosa que ens notificarà amb un error. En aquest cas existeix la opció d'enregistrar manualment on hem aparcat.

Un cop vulguem localitzar el cotxe, hem de seleccionar l'opció "Find", i ens apareixerà un mapa amb la nostra posició i la del cotxe, i una fletxa que ens indicarà aproximadament cap a on hem d'anar.


Auqesta aplicació existeis en versió gratuita i de pagament. La unica diferenbcia entre les dues és quye una mostra publicitat i l'altre no.

Car Compass Pro

Car Compass


Una altra aplicació interessant pel cotxe es Waze, que es un navegador GPS per cotxe.
Per que cal un navegador GPS, quan Google Maps ja te la opció de navegador?
L'avantatge de Waze, és que el podem considerar una xarxa social, ja que incorpora aportacions dels usuaris, i podem conèixer les incidències de transit en el moment que es produeixen i evitar-les. A més, a diferència de Google Maps, incorpora instruccions vocals en català. En tot cas tant un com l'altre son gratuïtes, les podeu provar i opinar.

Waze

Google Maps


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.