divendres, 12 d’abril del 2013

Com fer una targeta de visita QR

Des de fa un any s'ha popularitzat els codis bidimensionals QR, que ja fa anys eren habituals al Japó, el seu país d'origen.

Fer una targeta de visita amb les nostres dades de contacte és molt senzill. Només hem d'accedir a la pàgina del projecte ZXing http://zxing.appspot.com/generator/ i introduir les nostres dades:
Un cop introduïdes les dades, només hem de pitjar al botó "Generate" i obtindrem un codi QR personalitzat amb les nostres dades:
Ara ja el podrem desar-lo, adjuntar-lo sobre qualsevol suport (targetes, correspondència, tèxtil...) i llegir amb qualsevol telèfon que admeti aquesta funció:
Com podeu veure, l'aplicació per Android Barcode Scanner del projecte ZXing ja dona les opcions més adequades per al tipus d'informació llegida, en aquest cas afegir el contacte, mostrar el mapa de l'adreça, trucar directament o enviar un correu.

Els codis QR a més d'informació de contacte, admeten altres tipus d'informació, com adreces web, text, ubicacions geogràfiques, contrasenyes de xarxes WiFi...

Qualsevol tipus de dada a la que vulguem facilitar l'accés des de un terminal mòbil pot tenir el seu codi QR.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.