divendres, 19 d’abril del 2013

Accedeix als teus arxius a qualsevol lloc amb discs WiFi

T'agradaria compartir amb facilitat les teves fotos i vídeos del PC amb el teu tablet?

Wi-Drive de Kingston
El que necessites es un disc sense fils. Aquest dispositius permeten compartir els teus continguts amb tota la família. Estan pensats especialment per a ampliar les capacitats emmagatzemament limitades dels dispositius mòbils com ara telèfons i tauletes iPhone, iPad i Android. Actualment diversos fabricants ofereixen discos accessibles a través de la tecnologia WiFi compatibles amb Android i iOS, com per exemple Saeagate amb el Satellite Mobile Wireless Storage i Kingston amb el Wi-Drive.



Satellite Mobile Wireless de Seagate
Cada model te els seus avantatges i inconvenients. El model de Seagate te una autonomia de 7 hores en contra de les 4 del Kingston. Per altra banda els models Kingston amb tecnologia SSD el fan més robusts respecta a impactes i caigudes, però amb una capacitat d'emmagatzemament limitada (128 GB) respecte als models Seagate (500 GB) amb tecnologia HDD. A més de la connexió WiFi també podem accedir a les dades des de un portàtil o un PC de sobretaula, on es poden carregar els continguts a través de una veloç connexió USB 3.0.




El seu format compacte ens permet endur-nos el disc un cap de setmana per veure els àlbums de fotos i pel·lícules en família sense haver d'anar amb memòries USB amunt i avall.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.