divendres, 7 de març del 2014

Tutorial de WeTransfer

Els sistemes de correu electrònic actuals permeten adjuntar fitxers de grans dimensions inimaginables fa uns anys.
Però de vegades podem trobar missatges retornats amb descripcions com "undelivered mail returned to sender" (missatge no entregat tornat a l'emisor) o "message size exceeds limit" (grandària missatge per sobre del límit).

Existeixen opcions per compartir arxius de grans dimensions a través del correu com ara Dropbox o Google Drive, però per defecte requereixen d'autenticació de comptes per penjar els continguts i consultar-los.
A més tenim el problema d'esborrar els continguts compartits que també hem de fer manualment.

Existeix un servei ideal per compartir temporalment arxius a través del correu electrònic sense patir per la dimensió dels fitxers adjunts: WeTransfer.

Aquesta pàgina web serveix per compartir durant una setmana arxius grans per correu electrònic.

Us explicarem pas a pas com enviar un fitxer amb un exemple.

1.Entrem al web https://www.wetransfer.com/ 

2. Veurem un quadre on ens demana acceptar les condicions de servei i la politica de privacitat ("Terms of service and Privacy policy). Despres de llegir les condicions a https://www.wetransfer.com/legal (unes 10 pàgines) , podem acceptar clicant a "I agree" (estic d'acord).


3. El quadre canviarà i ja podrem afegir les dades. Per començar hem de clicar "+Add files" per seleccionar els fitxers a enviar:4. Un cop afegit el fitxer (en el nostre cas FOTOS.zip) podem escriure l'adreça del destinatari on posa "Friend's email, i la nostra adreça on posa "Your email.5. Opcionalment podem escriure un missatge per al destinatari a sota de lav nostra adreça. Un cop ho haguem fet, podem començar la transmissió clicant a "Transfer":


6. Ara haurem d'esperar a que pugi el fitxer contemplant publicitat o anant a fer un cafè: 7. Un cop acabat sortirà la seguent imatge en pantalla i per correu rebrem un missatge que ens notificarà l'enviament.


8. El destinatari rebrà un missatge de correu amb un contingut semblant a aquest, on indica la data límit per descarregar el fitxer:9. Clicant a "Download" podrà descarregar el fitxer.


Un cop penjat l'arxiu qualsevol que rebi el missatge el podrà descarregar durant la setmana següent.
En principi no hi ha limitacions de vegades que es pot fer servir.
Un dels inconvenients és que un cop penjat el fitxer, no el podem esborrar manualment, o sigui que hem d'estar segurs que enviem el fitxer correcte.
A nivell domèstic és un sistema que ens ofereix una manera còmoda de compartir arxius però poc control per part de l'usuari.

Si voleu disposar d'un servei de transferència d'arxius FTP privat i controlat, podeu contactar amb ISM i us assessorarem de com fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.